Eu sunt solidar cu creștinii, budhiștii și oamenii liber cugetători, prigoniți de către islamiști în toată lumea musulmană. Sunt solidar cu sărmanele victime moderne ale legislației stupide medievale Sharia. Sunt solidar cu poporul evreu,supus unei stări continue de război din pricina terorismului islamic.
Dar, vă rog, nu îmi cereți să fiu solidar cu niște pseudo-jurnaliști dintrun bordel pseudo-jurnalistic, loc al unei propagande agresive și imunde contra Creștinismului (cum este această fițuică: Charlie Hebdo). Condamn, desigur, sălbăticia teroriștilor islamiști. Consider groaznic faptul că este posibil ca până și în Occident să fie musulmani care să considere normal să își aplice propria legislație sălbatică și primitivă.
Dar nu am cum să fiu solidar cu o revistă care mi-a jignit și îmi jignește în cel mai ordinar, agresiv și vulgar mod propria credință și propriile valori.
Nu poți să te solidarizezi cu niște extremiști împotriva altor extremiști….

arabic-n-christians-iraq1

Reclame

Publicat de Bogdan Duca

Nascut in 1980. Teolog si politolog de orientare conservatoare si crestina. Militeaza pentru aparitia unei Drepte europene si crestine care sa poata descoperi si apara identitatea autentica a Batranului Continent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s