Fiţi boieri!
Fiţi stăpâni şi dobândiţi mentalitatea de stăpâni ai ţării ăsteia, de oameni cu „ighemonicon”, cu demnitate, care nu se lasă călcaţi pe bătături, care nu se umilesc, care nu se căciulesc precum ţăranii pe la diverse stăpâniri.
Nu fiţi ţărani!
Poporul nostru ca şi orice alt popor s-a construit datorită unor oameni care au fost ctitori de ţară- familiile de boieri care au dat atâţia voievozi şi demnitari neamului nostru.
Fiţi pe măsura lor, nu vă luaţi modele talpa ţării ci fruntea ei, nu opinca ci caftanul!
Nimic
Nu fiţi hipsteri!
Nu hipsteriţi istoria acestui neam. Nu cădeţi în hipstero-păşunisme care să vă dea iluzia că sunteţi buni români. Buni români sunteţi doar atunci când veţi face pe toţi cei din jurul vostru, care nu sunt români, să vă respecte şi să vă invidieze pentru că aparţineţi unui neam care nu îşi pleacă capul, care îşi recapătă boieria, demnitatea, ighemoniconul- conştiinţa de stăpân la el acasă, la el în ţară.

Ţara asta are nevoie de boieri. Mai ales acum, după zeci de ani în care a fi vulg, vulgar, rural, a fost perpetuat ca un soi de mod de viaţă. Redescoperiţi-vă boieria! Redaţi aristocraţia acestui neam!

BOIER

Reclame

Publicat de Bogdan Duca

Nascut in 1980. Teolog si politolog de orientare conservatoare si crestina. Militeaza pentru aparitia unei Drepte europene si crestine care sa poata descoperi si apara identitatea autentica a Batranului Continent.

2 comentarii

  1. sa inteleg ca indemnul e fiti ciocoi? un ciocoi e mai rau decat un hipster. nobil te nasti nu devii peste noapte. cei ce au devenit peste noapte boieri au fost ciocoi. cred insa ca e corect sa cautam nobletea din noi

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

  2. […] Sursă: Salutul meu de „ziua iei”: Fiţi boieri, nu ţărani sau, mai grav, hipsteri – Bogdan DUCA […]

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s