Îmi devine tot mai clar că de fapt toată povestea asta cu migranţii a fost gândită pentru ca cei de la Bruxelles să poată să strângă mai bine hăţurile pe statele naţionale europene.
Vă daţi seama că, dacă vom accepta „cotele” de migranţi impuse de Bruxelles, de fapt vom accepta dreptul Comisiei Europene susţinute de Parlamentul European de a lua decizii grave, de interes naţional, în numele statelor naţionale.
Efectiv cu acceptarea „cotelor” vom putea constata că statele europene au mai puţină suveranitate în raport cu Bruxellesul decât aveau voievodatele româneşti din secolul XVII, în raport cu Poarta otomană….

Că preţul este distrugerea vechii Europe prin modificarea aspectului etnic şi religios al populaţiei europene, cu atât mai bine….
Cu cât mai puţină Europa, cu atât mai mult UE.

Nu e nimic de glumit în ceea ce se întâmplă. Iar pe de altă parte, acţiuni negândite precum „pădurile de cruci” plantate contra moscheii, nu fac decât să inventeze un extremism „de dreapta” pseudo-creştin şi pseudo-patriotic, care va descalifica şi slăbi orice efort naţional şi creştin de a rezista nebuniei ce a început dar….e departe de a îşi atinge apogeul.
Politicienii de la Bruxelles urăsc ideea chiar de naţiune, urăsc pluralitatea de opinii şi de credinţe, urăsc Creştinismul. De aceea ei urăsc de fapt Europa.
Căci UE, nu voi înceta să o repet, este tot ce poate fi mai împotriva ideii de Europă.

billedereu-2dcensur-20-28hammer-2dsegl-2dmundbind-295

Reclame

Publicat de Bogdan Duca

Nascut in 1980. Teolog si politolog de orientare conservatoare si crestina. Militeaza pentru aparitia unei Drepte europene si crestine care sa poata descoperi si apara identitatea autentica a Batranului Continent.

Un comentariu

  1. De când nu mai folosim cerneală, tastatura zbârnâie. Mult și cu spor. Esență. ……………

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s