Eu am senzaţia că ne cam lăsăm duşi de nas….
Povestea asta, cu cotele obligatorii, nu este menită să rezolve nici măcar parţial problema migranţilor.
Să fim serioşi, în zona UE intră zilnic undeva spre 35 de mii de migranţi. Spectacolul acesta, cu cotele obligatorii, prevede relocarea a 120 de mii de migranţi la nivelul întregii Europe. Deci mai puţini decât vin în UE într-o săptămână obişnuită.

Deci faptul că România primeşte vreo 6 mii de migranţi este ….frecţie la picior de lemn, dacă privim chestiunea valului migrator în ansamblul său.
De fapt toată povestea are o singură motivaţie: o nouă cale de pierdere a suveranităţii statelor europene în faţa diktatului UE.
De astăzi, guvernele UE, prin votul miniştrilor lor de Interne, au creat un precedent periculos: au legitimat autoritatea Comisiei Europene de a interveni în contra deciziei suverane a oricărui stat de a permite sau nu unor străini să se aşeze pe teritoriul său.
Ce va urma?

cameron-uk-europe

Reclame

Publicat de Bogdan Duca

Nascut in 1980. Teolog si politolog de orientare conservatoare si crestina. Militeaza pentru aparitia unei Drepte europene si crestine care sa poata descoperi si apara identitatea autentica a Batranului Continent.

Un comentariu

  1. Se pregateste terenul pentru instaurarea Guvernului Mondial.Cedarea de suveranitate este primul pas important.Si cum se facea aceasta cedare? Fabricandu-se in „laboratorul” asa ziselor „elite” CRIZE artificiale.La cea din 2009 Basescu a spus acest lucru cu subiect si predicat..Daca mai luam in calcul si „resuscitarea” in Parlament a legii”BIG-BROTHER” nu cred ca nu stiati raspunsul.Urmariti la min.6.40 cu cata nonsalanta vorbeste Basescu de „cedarea de suveranitate”.https://youtu.be/R8tagCbytoQ

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s