Nu am ascuns că am fost foarte dezamăgit de congresul extraordinar al PSD.
Am așteptat ca la acest congres să asistăm la schimbarea la față a PSD: ca un partid care să își asume curajos o identitate doctrinară, care să își asume un proiect de țară realist.
Am văzut doar cum președintele Dragnea și-a consolidat poziția în partid, am văzut că va avea o nouă soție foarte frumoasă și care, după cum îl privește, se pare că îl iubește sincer.
Bon. Mă bucur pentru el. Îi doresc și casă de piatră. Dar oare nu era nevoie de mai mult decât atât?
Eu așteptam să văd cum PSD anunță candidatul său la prezidențiale, cum se reafirmă susținerea pentru referendumul pentru familie, cum se angajează într-o politică fermă de apărare a suveranității și demnității naționale, cum se propune un parteneriat și un dialog social real cu societatea civilă autentică, ca o alternativă la falsa societate civilă care controlează și acum spațiul public, cum se denunță ca inacceptabile presiunile ambasadelor străine, cum se oferă o viziune rațională cu privire la relația României cu UE, NATO, Rusia și vecinii.
În schimb am văzut că în PSD ”egalitatea de gen” este mai importantă decât calitatea intelectuală și umană, că în anul centenar obiectivul PSD este aderarea la moneda Euro și că, desigur, se promit mari investiții în educație și cultură (cine nu le promite?).
Dar se pare că după Adrian Năstase nu mai putem vorbi despre ouă în PSD.
Dar să nu deznădăjduim, zic. Dacă la congresul extraordinar PSD am putut vorbi de viitoarea soție a președintelui PSD și admira coafurile ”permanent„ făcută de hairstyliștii de la cooperativa ”Igiena”, ale leadershipului feminin al PSD, poate vom avea parte și de o propunere realistă de proiect de țară la….nunta domnului Dragnea.
Oblo nelămuritul
Anunțuri

Publicat de Bogdan Duca

Nascut in 1980. Teolog si politolog de orientare conservatoare si crestina. Militeaza pentru aparitia unei Drepte europene si crestine care sa poata descoperi si apara identitatea autentica a Batranului Continent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s